fbpx

Samtalsterapi ökar ditt välbefinnande och din livskvalitet

Du kanske känner dig nedstämd, deprimerad eller har fastnat i gamla mönster som håller dig tillbaka. Eller befinner dig i en kris, känner sorg över en förlorad relation eller ett jobb som inte blev som du tänkt dig? Det kan också handla om att du saknar en riktning i livet.

Oavsett vad, kan samtalsterapi och psykoterapi hjälpa dig att må bättre och öka din livskvalitet. Samtalen hjälper dig att öka förståelsen om vad som format dig, vad som hindrar dig i livet idag och vad som kan vara hjälpsamt på din fortsatta resa.

Hitta nya vägar

I samtalen får du hjälp att bearbeta och integrera dina livshändelser. Samtidigt som du får stöd och vägledning för att ta dig an de utmaningar som du befinner dig i eller står inför.

Tillsammans utforskar vi nya strategier och förhållningssätt för att du ska kunna leva ditt liv i större harmoni och samklang med vad som är viktigt för dig på riktigt.

Ibland kan det handla om att lära känna dig själv på ett djupare plan. Helt enkelt att göra en inre resa som hjälper dig att hitta hem till dig själv.

KBT, schematerapi och psykosyntes

Jag har ett holistiskt synsätt på människan, där alla delar av dig är lika viktiga för att skapa sig en helhet. Och där jag utgår från dina möjligheter snarare än dina begränsningar. I terapin använder jag mig av både KBT, schematerapi och psykosyntes, där jag anpassar samtalen, övningarna och verktygen efter dig som person och situation.

Susann Sjöbom Steiger, samtalsterapeut och coach

Upplägg

Vi börjar med ett första samtal, där får du berätta vad du önskar hjälp med och jag delar med mig hur jag på bästa sätt kan hjälpa dig som samtalsterapeut. Tillsammans tar vi sedan fram ett passande upplägg för våra kommande samtal.

Var:  Kungstensgatan 59 vid Odenplan i Stockholm eller online. Allt beroende på vad som passar dig.

Pris: 1 200 för 60 min. och 1 600 kr för 90 min. session.

Varmt välkommen att boka ett första samtal.

Det finns även möjlighet att boka 15 minuters konsultation ifall du vill veta mer innan du bokar ett första samtal.


Så här säger mina klienter:

“Jag känner mig som en bättre version av mig själv och känner mig mer trygg och säker på min inre röst.”

”När jag går hos dig känner jag mig trygg och lyssnad på. Det känns som att du verkligen vill att man ska utvecklas och kommer med peppande ord och bra vägar till hur man ska fortsätta framåt. Det känns tryggt att öppna upp sig hos dig och du dömer inget man säger. Jag går därifrån med ett stort leende! Det har bidragit till att jag börjat tycka mer om mig själv.”

“Mot slutet av min långtidssjukskrivning behövde jag vägledning och motivation för att komma vidare. Redan efter första samtalet kom jag snabbt på banan igen. Jag kände mig väl omhändertagen och trygg. Efter varje samtal kände jag mig fylld med energi. Susann är mycket inkännande och lyhörd när hon vägleder och motiverar dig. Jag ger henne mina allra varmaste rekommendationer.”

”Samtalen var mycket värdefulla och dessutom kändes det helt tryggt och icke-dömande hela vägen. Jag tror att ditt mjuka sätt att lirka fram insikterna var bra för mig. Det var ett nöje och lite som balsam för själen. Jag gillade att du var envis med att jag måste hitta en symbol, och att du var min största hejarklack. Jag kommer att rekommendera dig till alla som behöver vägledning.”

Om Susann Sjöbom Steiger

Samtalsterapeut, coach, ledarskapscoach och organisationskonsult, som jobbat större delen av mitt liv med att vägleda individer, grupper och organisationer i förändring.

Utbildad KBT-terapeut (steg 1), certifierad coach och beteendevetare. Utöver det är jag diplomerad mindfulnessinstruktör och utbildad i motiverande samtal.

Förändring är en röd tråd i alla mina tjänster. Det är även något som präglat en stor del av mitt arbets- och privatliv, med livshändelser som flykt från ett annat land, anorexi, dysfunktionella relationer, skilsmässa och utmattningssyndrom.

Tack vare min egen livsresa, flertalet timmar i egen samtalsterapi och coaching, kan jag relatera till mina klienters utmaningar och anpassa vägledningen efter deras behov.

Hjälper dig att blomstra

Jag hjälper dig att ta stegen i den riktning och takt som du önskar. Anlitar du mig, lovar jag att vara din bästa samtalspartner, hejarklack och stöttepelare. Allt för att du ska blomstra. 🌸


Boka ett första möte eller skicka en förfrågan här nedanför. Jag ser fram emot att höra från dig!