fbpx

Omdömen

Några ord från mina kunder och klienter

Här hittar du ett axplock av omdömen från kunder och klienter. För mig är det viktigt att skapa ett tryggt rum i samtalet med mina klienter och kunder. Därför har jag medvetet valt att inte publicera vare sig deras namn, ålder eller kön. Samtliga citat är godkända av klienterna.

”När jag går hos dig känner jag mig trygg och lyssnad på. Det känns som att du verkligen vill att man ska utvecklas och kommer med peppande ord och bra vägar till hur man ska fortsätta framåt. Man märker att du älskar ditt jobb och du är engagerad. Det känns tryggt att öppna upp sig hos dig och du dömer inget man säger. Jag går därifrån med ett stort leende! Det har också bidragit till att jag börjat tycka mer om mig själv.” 

”Upplever samtalen med dig som väldigt bekväma och jag kan verkligen visa mitt riktiga jag för dig. Det tror jag beror på att du utstrålar och ger mig en trygghet. Du är väldigt positiv, vilket bidrar till en upplyftande känsla efter varje samtal.”

”Samtalen var mycket värdefulla och dessutom kändes det helt tryggt och icke-dömande hela vägen. Jag tror att ditt mjuka sätt att lirka fram insikterna var bra för mig. Det var ett nöje och lite som balsam för själen. Jag gillade att du var envis med att jag måste hitta en symbol, och att du var min största hejarklack. Jag kommer att rekommendera dig till alla som behöver vägledning.”

”Jag har fått med mig väldigt mycket. Det har varit väldigt hjälpsamt, särskilt när det var som mest pressat. Jag har fått insikt om mitt varför och vad som är viktigt för mig i arbetslivet. Jag har också fått insikt i vad jag kan påverka och vad jag måste förhålla mig till. Vad som är mitt ansvar och inte. Jag har fått verktyg för att hantera både frågor framåt men också i nuet.”

”När jag skulle börja leta efter ett nytt jobb, efter lång tid på samma bolag, hade jag svårt att se vilket värde jag skulle kunna tillföra på arbetsmarknaden. Susann fick mig att förstå, att min erfarenhet och mina kunskaper är otroligt värdefulla oberoende bransch. Susann hjälpte mig att förstå och fick mig att börja prata om mina styrkor. Efter våra sessioner, känner jag mig betydligt mer stärkt och redo för att ta steget till nästa jobb.”

”I våra samtal har vi arbetat med helheten. Vi började med min bakgrund, mitt varför som grund för att sedan jobba vidare med CV, personligt brev och intervjuträning. Att ringa in mitt varför underlättade jobbsökandet eftersom jag då kunde exkludera företag som inte passade min kravprofil.

Jag tar med mig inspirerande och lärorika samtal med en engagerad  Susann. Det kändes tryggt att ha med dig på hela resan mot ett nytt jobb.”

“Du guidar i en process på ett strukturerat sätt utan att pressa fram ett resultat. Det känns jätteskönt att det går framåt med nya insikter samtidigt som det finns plats för annat som dyker upp och behöver landa. Du är bra på att anpassa coachingen till situationen och den sinnesstämning jag kommer med.

Frågorna som du ställer är utmanande och kräver eftertanke och jag upplever att det jag  säger plockar du upp på vägen. Jag uppskattar att du delar med dig av dina reflektioner kring det du hör mig säga, det öppnar upp för nya tankar och känns inte ensamt. “

”Jag vill sammanfatta mina coachande samtal med tacksamhet och beslutsamhet. Jag har fått redskap och struktur som hjälp till självhjälp. Min nya ledstjärna är ”ett nej är ett ja till mig själv.”

”Jag känner mig som en bättre version av mig själv och känner mig mer trygg och säker på min inre röst.”

”Jag ville testa coachning för att jag ville ha karriärrådgivning. Men det visade sig bli en coachning av flera delar i livet. Det har gett mig ett tydligare fokus och verktyg att fatta ”rätt beslut”. Jag är så tacksam och glad för att ha fått med mig detta.”

”Mot slutet av min långtidssjukskrivning behövde jag vägledning och motivation för att komma vidare. Redan efter första samtalet kom jag snabbt på banan igen. Jag kände mig väl omhändertagen och trygg. Efter varje samtal kände jag mig fylld med energi. Susann är mycket inkännande och lyhörd när hon vägleder och motiverar dig. Jag ger henne mina allra varmaste rekommendationer.”

”Coachar på ett sätt som jag uppskattar. Har en varm personlighet, lyssnar och får mig att se och känna saker jag inte gjort förut. Jag får verktyg att ta mig vidare i livet och i karriären.