fbpx

Om Trustworthy Communications

Hjälper dig ta steget till en hållbar förändring

Samtalsterapeut, livs- och karriärcoach, ledarskapscoach, föreläsare och kommunikationskonsult, som jobbat större delen av mitt liv med att coacha människor och organisationer i förändring.

Min erfarenhet sträcker sig från bank och finans, medicinteknik, bygg, IT till drivmedelsbranschen, FMCG (fast moving consumer goods) och byråvärlden. Fokus har alltid varit människor, relationer, kommunikation och ledarskap.

Coachar och erbjuder samtalsstöd till såväl chefer, medarbetare, arbetssökande som studerande. Utöver det coachar jag chefer i ett ledarprogram. Jag har även haft uppdrag som jobbcoach på ett stöd- och matchningsföretag, på uppdrag åt Arbetsförmedlingen och coachat studenter på gymnasiet och Yrkeshögskolan/Universitetet.

Ger dig stöd på förändringsresan

Den röda tråden i alla mina tjänster är förändring. Förändringar har även varit en stor del av mitt eget liv, som började med flykt från Östtyskland.

I många år sökte jag efter mitt varför, min ikigai, som jag nu hittat i vägledningen av andra. Mitt varför är att inspirera människor att hitta sitt varför och våga följa det genom att prova nya vägar.

Tack vare min egen förändringsresa, med utmattningssyndrom, fel jobb och relationer, har jag fått med mig värdefulla verktyg och insikter som jag nu använder i vägledningen av andra.

Min drivkraft är att hjälpa människor att hitta sin riktning, sin inre kompass och att följa den. Vurmar extra för att skapa hälsosamma och hållbara företag och helhjärtade ledare som har människan i fokus. Tänker att vi behöver köra mer eco drive. 

Hjälper människor och företag att blomstra

Jag hjälper dig att utvecklas i den riktning och takt som du önskar. Anlitar du mig, lovar jag dig att vara din bästa hejarklack från start till mål. Allt för att du ska få blomstra och få tillgång till hela din inneboende kraft!  

Det fantastiska är att om människor blomstrar, bidrar det även till blomstrande företag och samhällen. Det är magi!

Människan i fokus

Ibland fastnar vi och behöver vägledning för att ta oss vidare eller för att komma ur gamla spår som inte längre är så hjälpsamma. Det är då jag kommer in för att ge stöd och verktyg för att hjälpa människor och organisationer att ta sig framåt på sin förändringsresa. 

Jag är bra på att möta människor där de är, utifrån deras förmåga och olika förutsättningar. Samtidigt är jag oerhörd driven och lösningsorienterad utan att för den delen tappa fokus på själva människan. Ju svårare utmaning, desto mer övertygad blir jag att det finns andra sätt att ta sig an förändringen, utmaningen eller vad det än gäller.

Utgår alltid från helheten

Det jag kan bidra med är mitt holistiska och strategiska tänk, där jag alltid utgår från helheten för att se hur alla delar hänger samman. För mig är det viktigt att det finns en röd tråd både när jag coachar, föreläser och i mina kommunikationsuppdrag.

Certifierad coach med ansvarsförsäkring

Jag är beteendevetare, diplomerad samtalscoach i psykosyntes och utbildad i Motiverande Samtal (MI) via Humanova samt diplomerad kommunikatör via IHM Business School.

Utbildad KBT-terapeut på Svenska Institutet för kognitiv psykoterapi, grundläggande utbildning i kognitiv beteendeinriktad terapi, steg 1. Pågående studier i schematerapi och psykologi på Stockholms Universitet, som slutförs under 2023.

Utöver det är jag certifierad coach enligt EMCC, som är en global organisation för coacher och mentorer.

Alla samtal sker under sträng sekretess. Mitt företag Trustworthy Communications AB följer EMCC globala etiska riktlinjer, är registrerat för F-skatt och har ansvarsförsäkring.

Redo att ta kontakt?