fbpx

Om Trustworthy Communications

Hjälper dig ta steget till en hållbar förändring

Samtalsterapeut, ledarskapscoach, föreläsare och organisationskonsult, som jobbat större delen av mitt liv med att coacha individer, grupper och organisationer i förändring.

Min erfarenhet sträcker sig från bank och finans, medicinteknik, bygg, IT till drivmedelsbranschen, FMCG (fast moving consumer goods) och byråvärlden. Fokus har alltid varit människor, relationer, kommunikation och ledarskap.

Coachar och erbjuder samtalsterapi och samtalsstöd till såväl chefer, medarbetare, privatpersoner som studerande. Jag har hjälpt flera ledningsgrupper och VD.ar på sin förändringsresa likväl som jag funnits där som ett stöd på människors livsresa.

En stor del har även handlat om att hjälpa människor att skapa sig ett hållbart arbetsliv. Utöver det har jag även haft uppdrag som karriärcoach på Arbetsförmedlingen och coachat studenter på gymnasiet och Yrkeshögskolan/Universitetet.

Ger dig stöd på förändringsresan

Den röda tråden i alla mina tjänster är inre och yttre förändring. Förändringar har även varit en stor del av mitt eget liv, som började med flykt från Östtyskland.

I många år sökte jag efter mitt varför, min ikigai, som jag nu hittat i vägledningen av andra. Mitt varför är att inspirera människor att hitta sitt varför och våga följa det genom att prova nya vägar.

Tack vare min egen förändringsresa, med utmattningssyndrom, fel jobb och relationer, har jag fått med mig värdefulla verktyg och insikter som jag nu använder i vägledningen av andra.

Min drivkraft är att hjälpa människor att hitta sin riktning, sin inre kompass och att följa den för att få tillgång till hela sin kraft. Vurmar extra för att skapa hälsosamma och hållbara företag och helhjärtade ledare som har människan i fokus. Tänker att vi behöver köra mer eco drive. 

Hjälper människor och företag att blomstra

Jag hjälper dig att utvecklas i den riktning och takt som du önskar. Anlitar du mig, lovar jag dig att vara din bästa hejarklack och stöttepelare från start till mål. Allt för att du ska få blomstra och få tillgång till hela din inneboende kraft!  Oavsett om det gäller en förändring i ditt privata- eller i ditt yrkesliv.

Det fantastiska är att om människor blomstrar, bidrar det även till blomstrande företag och samhällen. Det är magi!

Människan i fokus

Ibland fastnar vi och behöver vägledning för att ta oss vidare eller för att komma ur gamla spår som inte längre är så hjälpsamma. Det är då jag kommer in för att ge stöd och verktyg för att hjälpa människor och organisationer att ta sig framåt på sin förändringsresa. 

Jag är bra på att möta människor där de är, utifrån deras förmåga och olika förutsättningar. Samtidigt är jag oerhörd driven och lösningsorienterad utan att för den delen tappa fokus på själva människan. Ju svårare utmaning, desto mer övertygad blir jag att det finns andra sätt att ta sig an förändringen, utmaningen eller vad det än gäller.

Susann Sjöbom Steiger, VD och grundare Trustworthy Communications AB

Certifierad coach, ledarskapskonsult och samtalsterapeut med ansvarsförsäkring

Jag är beteendevetare, certifierad coach och samtalsterapeut, med psykoterapiutbildning, steg 1 och pågående studier till legitimerad psykoterapeut på Svenska institutet för kognitiv psykoterapi.

Utbildad i motiverande samtal (MI) via Humanova, diplomerad kommunikatör via IHM Business School och diplomerad mindfulnessinstruktör på Mindfulnesscenter.

Utöver det har jag vidareutbildat mig i schematerapi på Svenska Institutet för kognitiv psykoterapi och psykologi på Stockholms Universitet, Mittuniversitetet och Lunds Universitet.

Certifieringen som coach är enligt EMCC, som är en global organisation för coacher och mentorer.

Alla samtal sker under sträng sekretess. Mitt företag Trustworthy Communications AB följer EMCC globala etiska riktlinjer, är registrerat för F-skatt och har ansvarsförsäkring.

Redo att ta kontakt?