fbpx

Tack till alla som kom på föreläsningen den 7/4

Det tog mig tre dagar att smälta alla intryck från första föreläsningen på två år. Lika många dagar som det tog oss att fly från Östtyskland.

Tacksam för alla 30 härliga människor som kom till föreläsningen ”Är du redo att blomstra” i torsdags trots hällande regn. Eufori att äntligen få träffas live och att vi tillsammans skapade en kärleksfull och varm stämning och öppnade våra sinnen.

Först var det nervöst, för att jag inte stått framför publik på ett tag. Sedan kändes det som om det var på scen jag skulle vara.

En lyckokänsla att få dela med mig av betraktelser, insikter, lärdomar och verktyg från min egen förändringsresa. Syftet med föreläsningen var att sprida hopp, mod och inspiration för att hjälpa människor att våga ta stegen till förändring. Att hitta sitt varför, sin inre kompass för att leva ett liv där människor får blomstra.

Jag tog inte ett enda foto på föreläsningen men har fått bilder från min kära vän Kristin Lindhe på bilden, som också är en av änglarna som följt mig på min livsresa.

Låter några kommentarer från publiken summera föreläsningen! 👇

”Tack för en inspirerande föreläsning! En hjälp på min egen förändringsresa. Tack!”

”Otroligt inspirerande och intressant att få ta del av Susanns föreläsning. Går härifrån med en känsla av hopp och ljus.”

”Inspirerande, engagerad, varm, kärleksfull. Bjuder på sig själv.”

”En jättefin och inspirerande föreläsning! Många klokskaper.”

Missade du föreläsningen? Då finns ett nytt tillfälle den 12/5 kl 18.30 i Stockholm. Mer info och anmälan hittar du här.

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *