fbpx

Föreläsningar och Workshops

från min föreläsning

Webbinar ”Bli ditt bästa jag på intervjun”

Den tidigare planerade workshopen har gjorts om till ett webbinar för att minska risken för smittspridning. Detta då det finns en tendens till ökad smittspridning av coronaviruset i Stockholm i skrivande stund.

På webbinariet delar vi med oss vad som bra att tänka på när du går på en anställningsintervju, oavsett om den sker online eller via ett fysiskt möte. Du kommer få med dig tips och guidning både om vad du ska säga och hur du ska uttrycka dig icke-verbalt för att bli ditt allra bästa jag på intervjun. 

Allt är lika viktigt för att göra ett gott första intryck på intervjun, som om allt går väl, ger dig den där guldbiljetten till ditt nästa jobb.

Du får hjälp både med vad du ska säga och hur du ska uttrycka dig icke-verbalt. Allt är lika viktigt för att göra ett gott första intryck på intervjun, som om allt går väl ger dig den där guldbiljetten till ditt nästa jobb. 

Efter webbinariet får du även med dig en värdefull guide med de vanligaste frågorna och andra tips och tricks om vad du bör tänka på inför och under intervjun.  

Det här webbinariet arrangerar jag tilllsammans med Gabriella Lockwall, som är expert på det här med kroppsspråk, icke-verbal kommunikation och dramaturgi. 

Var: Webbinarium – vi skickar en länk dagen innan eventet till alla som anmält sig

När: Nytt datum ännu inte satt.

Vad: Webbinar – föreläsning och kreativ digital workshop

Pris: 390 kr som betalas i samband med din anmälan till Trustworthy Communications AB.

Låter det intressant?

För tillfället finns inget nytt datum satt för webbinarium. Om du tycker att det låter intressant, är du välkommen att anmäla ditt intresse till mig genom att maila till susann.sjobom@trustworthy.se eller genom att ringa 070-919 53 42.


Föreläsningar

Föreläsning och webbinar ”Hitta ditt varför”

Brukar du ställa dig själv frågan varför? Genom att börja ställa den frågan och ta reda på vad som är ditt varför, din ikigai, kommer du känna större livsglädje och att livet känns mer meningsfullt.

Genom att ta reda på ditt varför, din ikigai, oavsett om det är på jobbet eller i dina relationer kommer ditt liv baseras på mer medvetna val snarare än tillfälligheter eller andras förväntningar. Det enda du behöver göra är att börja ställa dig frågan varför.

Min förhoppning är att du under föreläsningen får med dig både inspiration, nya insikter och verktyg.

Föreläsningen hölls den 3/9 2020 på coachingcaféet Livingroom. Nytt datum för en live föreläsning är ännu inte satt pga de nya restriktionerna för covid-19.

Under våren 2021 kommer ”Hitta ditt varför” även som en onlinekurs i realtid. Mer information kommer inom kort.


Föreläsning ”Är du redo för förändring?”

På föreläsningen delar jag med mig av min egen förändringsresa, med flykt från dåvarande Östtyskland, depression och utmattningssyndrom och hur jag hittade mitt varför, mitt ikigai. 

Vi kommer även prata om:

  • Vad är förändring
  • Hur skapar du dig ett meningsfullt liv
  • Varför psykosyntes

Föreläsningen hölls den 30/1 och 19/2. Datum för ny föreläsning ännu ej satt.

Sagt om föreläsningen

”Senast jag blev starkt berörd var igår morse då jag var på en frukostföreläsning. Det vara starkt, intressant och berörde mig så att jag fick tårar i ögonen. Tackar Susann för den upplevelsen!”

”Mod är ett av mina starkaste ledord för 2020. Vill därför lyfta fram Susann som för en vecka sedan visade stort mod då hon på The Park inspirationsfrukost höll föreläsningen om sin livsberättelse och personliga resa mot förändring. Susann vågade visa sig sårbar och att visa sårbarhet kräver ofantligt mycket mod! Tack Susann, ditt mod får mig att våga ännu mera.”

”Det krävs mod att vara sårbar, och det krävs kanske även sårbarhet för att vara modig? Tack Susann för en modig föreläsning om förändring. Din livsberättelse borde bli en bok som ges ut en dag. Jag håller tummarna för att det blir så

”Tack för en härlig frukost och din inspirerande föreläsning. Jag tar med mig tankar kring förändringar och flow.”

”Tack Susann för en fin och varm start på dagen. Du bidrar med energi och värme och kvar stannar en känsla av kärlek och hopp.”

”Fantastisk, inspirerande och känsloladdad föreläsning som du inte får missa”.

”Vilken underbar morgon vi fick tillsammans. Du är verkligen strålande, modig och står för din resa och det syns. Tack för att du delar med dig.”

”Vilken fantastisk start på dagen! Tack Susann för att du delade med dig så öppet. Din historia och föreläsning berör verkligen. Många tankar och uttalanden som har hängt kvar under dagen som gett positiv energi och en större medvetenhet om min inre kompass. Tack!”

”Tack Susann för din fina och inspirerande föreläsning! Fantastiskt bra koncept med föreläsning för en lagom publik, där det också blev så lätt att prata med varandra om både smått och stort. Hoppas få komma på mer!”

”Toppenföreläsning! Inspiration och mod.”

”Went to a talk/breakfast this morning where Susann shared her very vulnerable story and that took courage. Reach out to this incredible woman and her Life and Business coaching.”


Workshop ”Hitta din inre kompass

I vår snabbt föränderliga värld, blir det allt viktigare att du har din egen inre kompass som hjälper dig att navigera i en tid där ingenting längre är självklart.

Allt börjar med ditt eget varför, ditt syfte, meningen med just ditt liv. Det här är en kreativ workshop, där vi tillsammans utforskar och kartlägger din inre kompass. Det sker i en mindre grupp om max. 12 personer.

Efter workshopen kommer du ha en större insikt om ditt syfte, ditt ikigai, och vad som är värdefullt för dig. Du kommer att ha en karta med en tydligare riktning, där du med hjälp av dina värderingar kan ta mer medvetna beslut. En inre kompass som ger dig vägledning både i ditt jobb, dina relationer och i livet i stort.

Datum om ny workshop kommer.


Workshop ”Äg och stå för din berättelse”

För att skapa dig det liv som du önskar, behöver du börja med att äga och stå för din egen livsberättelse, åtminstone för dig själv.

När du får en större insikt om vem du egentligen är och vad som har format dig, kan du göra mer medvetna och aktiva val om hur du vill fortsätta din livsresa.

Du har allt du behöver. Varje steg är viktigt, hur litet det än må vara, för att ta dig i den riktning som du önskar.

Mer information kommer.


Redo att ta kontakt?