fbpx

Livscoaching ökar ditt välbefinnande

Står du inför eller befinner du dig mitt i en förändring? Längtar du efter att känna större livsglädje, välmående och ett meningsfullt liv?

Oavsett vad, vill jag hjälpa dig att öka förståelsen om dig själv, vad som hindrar dig och stärker dig och vilka steg du behöver ta för att utvecklas i den takt och riktning som du önskar. Ibland kan det bara handla om att lära känna dig själv på ett djupare plan.

Hjälper dig göra en förändring

Med holistisk coaching och KBT hjälper jag dig att utforska och upptäcka fler delar av dig, för att skapa den bästa versionen av dig idag och imorgon.

Mental träning som bidrar till att du får tillgång till din inre styrka, som hjälper dig att göra den förändring som du önskar. Allt för att du ska blomstra.

Det kan handla om att du vill:

  • Bli medvetenheten om dina drivkrafter, ditt varför
  • Öka förståelsen om dig själv och dina mönster
  • Få en bättre relation till din partner, vän eller barn
  • Stärka din självkänsla
  • Få ihop livspusslet med barn och familj, bonusfamilj
  • Skapa livsbalans, ett hållbart arbetsliv
  • Hitta tillbaka till livsglädjen
  • Upptäcka ditt autentiska jag

Upplägg för coachingen

Vi börjar med ett första samtal, där du berättar vad du önskar hjälp med och där jag delar med mig av hur jag på bästa sätt kan hjälpa dig som coach och samtalsterapeut.

Bestämmer du dig för att anlita mig, kan du sedan välja mellan att boka enskilda coachingsessioner eller teckna ett coachingprogram. Det finns även möjlighet att köpa ett presentkort.

Kommande samtal tar vi fram en plan och upplägg för våra kommande sessioner.

Var:  Kungstensgatan 59 vid Odenplan i Stockholm eller online. Allt beroende på vad som passar dig bäst.

Pris: 1 200 för en 60 min. session och 1 600 för en 90-min. session. Du kan även välja något av mina coachingprogram eller ett presentkort med valfritt belopp.

Så här säger mina klienter:

“Jag känner mig som en bättre version av mig själv och känner mig mer trygg och säker på min inre röst.”

”När jag går hos dig känner jag mig trygg och lyssnad på. Det känns som att du verkligen vill att man ska utvecklas och kommer med peppande ord och bra vägar till hur man ska fortsätta framåt. Det känns tryggt att öppna upp sig hos dig och du dömer inget man säger. Jag går därifrån med ett stort leende! Det har bidragit till att jag börjat tycka mer om mig själv.”

“Jag ville testa coachning för att jag ville ha karriärrådgivning. Men det visade sig bli en coachning av flera delar i livet. Det har gett mig ett tydligare fokus och verktyg att fatta “rätt beslut”. Jag är så tacksam och glad för att ha fått med mig detta.”

“Mot slutet av min långtidssjukskrivning behövde jag vägledning och motivation för att komma vidare. Redan efter första samtalet kom jag snabbt på banan igen. Jag kände mig väl omhändertagen och trygg. Efter varje samtal kände jag mig fylld med energi. Susann är mycket inkännande och lyhörd när hon vägleder och motiverar dig. Jag ger henne mina allra varmaste rekommendationer.”

Om Susann Sjöbom Steiger

Livscoach och karriärcoach, ledarskapscoach, samtalsterapeut, beteendevetare och organisationskonsult, som jobbat större delen av mitt liv med att coacha människor och organisationer i förändring. Utbildad KBT-terapeut och pågående studier till certifierad schematerapeut.

Förändring är en röd tråd i alla mina tjänster. Det är även något som präglat en stor del av mitt privata liv med kännbara händelser och livssituationer som flykt från ett annat land, anorexi, fel jobb och relationer och utmattningssyndrom.

Tack vare min egen livsresa, flertalet timmar i egen terapi och coaching, kan jag relatera till mina klienters utmaningar och anpassa vägledningen efter deras behov.

Jag älskar mitt jobb och följer mitt varför, min ikigai; att vägleda och inspirera människor att hitta och följa sitt varför genom att våga prova nya vägar.

Får dig att blomstra

Jag hjälper dig att utvecklas i den riktning och takt som du önskar. Anlitar du mig, lovar jag att vara din bästa hejarklack och stöttepelare från start till mål. Allt för att du ska blomstra. 🌸


Är du redo för att blomstra? Boka ett första möte eller skicka en förfrågan här nedanför. Jag ser fram emot att höra från dig!