fbpx

Hjälper chefer att bli modigare ledare

I höst går startskottet för vårt nya ledarskapsprogram, som jag har förmånen att genomföra tillsammans med min fantastiska samarbetspartner Gabriella Lockwall.

Syftet är att hjälpa VD och chefer att bli bättre rustade för att leda företaget och medarbetare in i framtiden. Målet är att chefer ska att bli modigare ledare som står kvar när det stormar, vågar ta obekväma beslut och som är tydliga i sin kommunikation. Helt enkelt bli den ledare som dina medarbetare vill följa.

Fokus i programmet är praktiska övningarhandfasta verktyg och coachning och kommunikation som hjälper ledare att få med fler på förändringsresan, säkerställer att nyckelmedarbetare stannar kvar och som säkrar företagets lönsamhet på lång sikt. 

Vill du veta mer? Läs gärna mer på hemsidan och i broschyren eller kontakta mig, så berättar jag gärna mer!

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *