fbpx

Välkommen till mitt nya kontor på Kungstensgatan 59

I mellandagarna flyttade jag till mitt nya kontor på Kungstensgatan 59, vid Odenplan i Stockholm. Jag har lagt ned mycket kärlek och jobb, där jag både spacklat, målat och inrett rummet. Allt för att det ska kännas som en trygg plats där du som klient ska känna dig trygg att dela dina innersta tankar, känslor och längtan och få med dig nya insikter och perspektiv, där vi tillsammans hittar nya vägar framåt som hjälper dig att blomstra.

När du kommer till porten på Kungstensgatan 59, får du gärna ringa på mitt namn på porttelefonen, så öppnar jag. Skulle porttelefonen inte fungera, kan du alltid skicka ett sms. Mottagningen är på entréplan, en halv trappa upp, första dörren till vänster. På dörren står det ”Psykoterapimottagning”

Närmaste vägen hit, om du åker kommunalt, är tunnelbana eller pendeltåg till Odenplan eller Rådmansgatan, därefter 5 minuters promenad. Se karta för närmare beskrivning. 

Jag ser fram emot att träffa dig!
Varmt välkommen!

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *