fbpx

Skriv berättelsen om dig och få tillgång till hela dig

Det är magi när vi börjar sätta ord på på alla de där minnena som är vårt liv och som har påverkat oss på olika sätt, både i vårt vuxna liv och när vi var barn. Genom att skriva ned det i en anteckningsbok, datorn eller mobilen kan du se på din berättelse på ett mer objektivt sätt.

Jag har själv skrivit berättelsen om mig, som jag planerar att ge ut någon dag. Oavsett vad, är berättelsen viktig information till dig. Den hjälper dig att öka förståelsen om den du är idag och vem du kan bli imorgon. Allt det kan du läsa mer om i nyhetsbrevet, som även innehåller verktyg och boktips inför härliga lata sommardagar!

Här hittar du i mitt senaste nyhetsbrev.

Är du inte redan prenumerant? Anmäl dig gärna genom att skicka ett mail till [email protected]

Önskar dig en god läsning!

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *