fbpx

Därför behöver du en vinnande pitch!

Varför ska man ha en pitch? Jo, för att du på kortast möjliga tid ska kunna sälja in dig själv till din nästa arbets- eller uppdragsgivare. En vinnande pitch kan ge dig det där efterlängtade uppdraget eller drömjobbet.

Du vet aldrig när det där gyllene tillfället kommer. Det kan vara när du träffar på en gammal kollega i mataffären, är på gymmet eller ett webbinar.

Med en pitch, kan du på några få sekunder få fram:

🌟 Vem du är?
👉 Kort om din erfarenhet, kunskap och personliga egenskaper.

🌟 Vad du kan bidra med?
👉 Lyft fram några glimtar av vad du kan bidra med.

🌟 Varför företaget eller personen ska anlita dig?
👉 Här gäller det att slå på trumman för att få fram ditt varför och din passion till ett erbjudande ingen kan motstå.

Här är min egen pitch, den korta versionen, som jag förstås omformulerar beroende på vem jag träffar:

Coach, kommunikationsspecialist och föreläsare som jobbat större delen av mitt liv med att coacha människor i förändring. Är bra på att skapa förtroendeingivande relationer och att väcka människors vilja till en hållbar förändring.

Min drivkraft är att hjälpa fler individer och grupper att blomstra genom att hitta sitt varför, sin riktning och följa den. Vet vi vårt varför, våra drivkrafter, hjälper det oss att hitta rätt plats på jobbet och i livet i stort. Är vi på rätt plats får det även människorna omkring oss och företaget att blomstra.

Vurmar extra för att skapa hälsosamma och hållbara företag och helhjärtade ledare som har människan i fokus. ❤ Tänker att vi behöver köra mer eco drive. ♻️

Har du en vinnande pitch?

Tycker du att det är svårt? Lugn, jag hjälper dig gärna!

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *