fbpx

Lev din dröm – men är det verkligen alltid så enkelt?

Det var temat på mitt andra samtal på Clubhouse som jag och Gabriella Lockwall, expert på kroppsspråk och icke-verbal kommunikation bjöd in till den 5/3. Ett inkluderande samtal där många var generösa med att dela med sig av olika perspektiv och insikter om att leva sin dröm. Att leva sin dröm kan betyda många saker.

Någon hade tagit tjänstledigt för att skriva en bok och sedan kommit fram till att det inte alls var hennes dröm. En annan berättade att hon alltid haft en dröm om att bli författare och att hon fick chansen att skriva den när hon blev blind. För vissa har drömmen från början inte ens varit en dröm utan det har bara blivit så.

Några av alla fantastiska insikter som delades under samtalet kommer här:

🌸 Skapa utrymme för det du vill ska hända
🌸 Ge dig själv en chans att prova
🌸 Var uthållig och ge inte upp för lätt
🌸 Dela upp dina drömma i stora och små drömmar, personliga och yrkesmässiga
🌸 Tillåt dig att känna efter vad du egentligen behöver
🌸 Följ din talang, vad du är bra på när du ska välja en utbildning
🌸 Du är arkitekten över dina drömmar
🌸 Vägen till din dröm är inte alltid spikrak
🌸 När saker kommer till dig, våga lyssna
🌸 Känn mer glädje i livet genom att följa din talang
🌸 Ta tillfället i akt och reflektera över vad du egentligen vill när du söker nytt jobb
🌸 Ha en plan A, B och C
🌸 Kör eco-drive och njut av resan
🌸 Fråga dig själv vad du vill, inte vad du borde eller måste

Har du inte provat Clubhouse kan jag varmt rekommendera det. Jag är själv glatt överraskad över alla härliga samtal som jag hittills varit med på. Det känns som ett givande forum för att dela kunskap, tankar och insikter där du i princip kan prata om vad som helst som du är intresserad av.

Forumet ger oss även en bra möjlighet att tillämpa aktivt lyssnande eftersom vi enbart behöver koncentrera oss på det som sägs, istället för att dela vår uppmärksamhet mellan det vi ser och hör. Nu har vi möjlighet att stärka vår förmåga att höra vad som sägs och hur det sägs.

Hoppas vi ses på Clubhouse fredagen den 12/3 kl 10.00 då jag kommer bjuda in till ett nytt samtal med ledarskapscoachen Pernilla Corizza där vi pratar om Sårbarhet som styrka.

Varmt välkommen till vårt samtal på Clubhouse.

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *