fbpx

Välkommen till mitt nya kontor på Ringvägen 100 vid Skanstull

Så glad att kunna välkomna nya och gamla kunder och klienter till mitt nya kontor och samtalsrum på Ringvägen 100, plan 9. Det nya kontoret är rymligt, så att vi kan mötas och sitta på ett säkert avstånd, med minst 2 m för att minska risken för covid-19.

Jag följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer samtidigt som jag:

  • Försöker boka fysiska möten i möjligaste mån utanför rusningstid för att inte belasta kollektivtrafiken i onödan
  • Städar och desinficerar alla hårda ytor efter varje möte
  • Tar inte i hand när jag hälsar på mina klienter
  • Bara träffas om vi båda är friska och utan symtom

Visst skulle jag kunna ställa om samtliga mina möten till digitalt, vilket jag gjorde i mars. Men jag har kommit fram till att det fysiska mötet är viktigt i processen till ett bättre mående och ett jobb.

Naturligtvis går det att variera digitalt och fysiskt, vilket jag redan gör. Samtidigt som det fysiska alltid ger en annan dimension.

Är du nyfiken på att veta mer om min coaching eller hur jag kan hjälpa dig att bli bättre på att paketera dig själv inför jobbintervjun, mötet med chefen eller för att sälja in ditt företag? Maila till [email protected] eller boka ett första kostnadsfritt ”lära-känna-möte” online på 30 min på Boka Direkt.

Jag ser fram emot att träffa dig!

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *