fbpx

Reflektion ökar din medvetenhet och ger dig fler val

För vissa av oss kan måndagar vara en ångestladdad dag. Jag känner alltför väl igen den där känslan av rastlöshet och oro som fanns där ända tills jag påbörjade min resa för att finna mitt ikigai, mitt varför. Den där skavande känslan som kan vara ett tecken på att vi inte befinner oss på rätt ställe eller i rätt sammanhang. Men vad betyder det egentligen att befinna sig på en plats där vi trivs och är våra bästa jag?

Reflektion är ett steg på vägen för att hitta vårt ikigai. Genom att stanna upp och reflektera kan vi närma oss det som är kärnan i oss. 

Reflektion kräver tid, träning och uthållighet. Det är lätt att bara rusa på i invanda mönster och skylla på yttre faktorer som jobbet eller våra relationer, för att få bort det som smärtar. Lyfter vi inte blicken och ser till helheten, kan vi tro att allt blir bra om vi bara byter jobb eller partner. Livet är aldrig så enkelt! Det är oftast en kedja av händelser och omständigheter som påverkar varandra. 

Reflektionen bidrar till att du:

🌸 Ökar din medvetenhet 

🌸 Får en större förståelse för helheten 

🌸 Ser saker och ting mer objektivt 

🌸 Ger dig själv en välbehövlig paus 

🌸 Ser fler valmöjligheter 

🌸 Fattar klokare och mer genomtänkta beslut 

Vad tänker du?

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *