fbpx

Affirmationer gå från dröm till verklighet

Välkommen till temakväll, där jag tillsammans med min kollega Linda kommer berätta mer om det kraftfulla med affirmationer. Genom att sätta ord på eller ha en symbol för vad du vill ha mer av i ditt liv, kan du se till att dina drömmar blir verklighet. Allt som behövs är att du är tydlig med vad du önskar och skapar utrymme för det både i dina tankar och handlingar.

Eventet är på coachingcaféet Livingroom, på Rödabergsgatan 11 i Vasastan i Stockholm och kommer hållas löpande både inom- och utomhus under kvällen. Ingen föranmälan krävs. Däremot kommer vi behöva begränsa antalet deltagare för varje session, för att kunna hålla avstånd till varandra. Allt för att vi ska känna oss trygga.

Varmt välkommen!

Susann och Linda!

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *