fbpx

Så föddes mitt företag Trustworthy Communications

Ett år har gått sedan jag startade mitt företag och följde min dröm. Allt började med orden ”du borde vara på ett ställe där du får blomstra”, sagt av en tidigare kollega.

Hon såg att jag inte var på rätt plats. Innerst inne visste jag det också. Det har alltid bott en liten entreprenör i mig, som gillat att tänka utanför boxarna. Men det var just de där orden som fick mig att ta 👣

Jag gick hem och målade en färgsprakande blombukett. Det blev min vägledande symbol. Några veckor sedan slutade jag mitt jobb och startade eget.

Numera utgår jag från 💐 i allt jag gör. Inför varje beslut, ställer jag frågan om det får buketten att blomstra eller vissna. Därför har även min logotyp formen av en blomma. Den visualiserar min mission “Får människor och företag att blomstra”. Blombladen representerar företagets tre områden; coach, föreläsare och kommunikationsspecialist.

Valet av Trustworthy Communications är inte någon slump. För mig är förtroendet allt! Det är en viktig ingrediens för att beröra, engagera och bygga relationer.

Vi behöver alla få blomstra. Därför älskar mitt jobb, att vägleda och inspirera individer att öppna nya🚪 och dela med mig av 🛠 så att de hittar sin riktning och följer den. Likväl att bidra till att förvandla det komplexa till något som alla förstår för att få med sig så många som möjligt på förändringsresan.

Vill du också blomstra? 🌸 Jag lovar att vara din bästa hejarklack på vägen, så resan känns lite mindre ensam.

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *