fbpx

Hitta ditt varför – vägen till ett mer meningsfullt liv

Vet du vad som är ditt varför här i livet, kommer livet kännas mer meningsfullt. Plötsligt har vi hittat vår riktning och behöver inte längre famla i blindo eller känna oss handlingsförlamade inför alla val vi ständigt ställs inför.

Jag tror att vi alla behöver hitta vårt varför här i livet. Det gäller både i arbetslivet och i livet i stort. Genom att ta reda på vad som är din passion, det som får dig att möta dagen med nyfikenhet, kommer du möta livets utmaningar med en större lätthet. Livet kommer dessutom kännas mer meningsfullt.

Ikigai använder jag mig även av i min coaching, som är ett förhållningssätt som hjälper dig att hitta och följa ditt varför. Vet vi vårt syfte, är det betydligt lättare att rikta vår energi på rätt saker, jobb och relationer. Ju mer specifika vi är, desto lättare kommer vi att kunna attrahera dessa saker.

Tack vare att jag gjort min egen kartläggning och hittat min ikigai, mitt varför, vet jag numera när jag ska gasa, bromsa och ibland ta en helt annan väg. Och de gånger jag inte är tillräckligt lyhörd, har jag en klok kropp som säger bestämt NEJ.

Vet du när du ska bromsa, gasa eller ta en ny väg?

I filmen berättar jag lite mer om ikigai

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *