fbpx

Gratis samtalsstöd till dig som jobbar inom sjukvården

Alla ni som jobbar inom sjukvården är mina hjältar! 🌟 Speciellt i coronatider är mina tankar hos er! Jag vill gärna hjälpa er genom att erbjuda gratis samtalsstöd till er, antingen online eller via telefon. Naturligtvis helt under sekretess.

Tänker att du under ca 30 min får prata om det som är viktigt för dig här och nu. För att du ska orka ta hand om dig själv och alla patienter som är i behov av vård. Vänder mig speciellt till dig som jobbar på akutsjukvården men även ni andra som har hög belastning just nu.

Det viktigaste är att du känner dig sedd, lyssnad på och får dela det som upptar dina tankar. Allt du behöver för att hämta kraft.

Det här är mitt sätt att bidra med det jag kan. Ett litet samtal kan göra stor skillnad. Jag har satt en kortare tid för de här samtalen för att hinna hjälpa fler. Jag vill gärna hjälpa så många jag bara kan med den tiden jag har.

Du kan antingen skicka ett mail till [email protected] eller ett sms till 070-919 53 42, så bokar vi en tid.

Tänker att vi alla kan skicka vidare goda gärningar. 💗Har du funderat på vad du skulle kunna skicka vidare för att hjälpa?

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *