fbpx

Frukostföreläsning den 19/2

Jag känner mig nästan euforisk och tacksam för alla underbara människor som kom till frukostföreläsningen ”Är du redo för förändring?” den 19 februari. Det var dessutom den allra första frukostföreläsningen på det nyöppnade coachingcaféet Livingroom Coffee and Connection. Berörd i hjärtat av den kontakt som skapades och den härliga energi som alla bidrog med denna soliga dag.

Människan är en berättelse. Vi bär alla på en unik berättelse. Jag började med att dela min förändringsresa och vägen till den jag är idag. Plötsligt var det fler som delade sina berättelser över en ☕. Det händer något magiskt när vi delar våra berättelser. Det uppstår kontakt, som gör att resan känns mindre ensam.

Brené Browns förord i hennes bok ”Våga vara operfekt”, som inleder min föreläsning, säger allt:

”När vi vågar stå för vår egen livsberättelse och samtidigt lär oss att älska oss själva, då gör vi det modigaste som någon kan göra.”

Hela livet är en förändringsresa eller upptäcktsfärd, som någon sa på föreläsningen. Vi kan antingen låta oss styras på ett omedvetet plan eller ta hjälp av vår inre kompass, som hjälper oss att ta mer medvetna beslut.

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *