fbpx

Frukostföreläsning den 19/2

Nu äntligen är nytt datum satt till onsdagen den 19/2 kl. 8.00 – 9.00, med frukost från 7.30, för nästa frukostföreläsning ”Är du redo för förändring?”. Denna gång blir det på nyöppnade coachingcaféet Livingroom Coffee and Connection, på Rödabergsgatan 11 i Vasastan.

På föreläsningen kommer jag dela med mig av min egen förändringsresa, som flykt från Östtyskland, depression och utmattningssyndrom och hur jag hittade mitt varför, mitt ikigai. Att hitta meningen i sitt liv, sitt ikigai, är även något jag använder i coachingen av mina klienter.

Vi kommer även prata om:

  • Vad är förändring?
  • Varför är det viktigt att äga och stå för sin livsberättelse?
  • Hur skapar du dig ett meningsfullt liv?
  • Varför just psykosyntes?

Kostnad för föreläsningen är 150 kr och då ingår frukost. Låter det intressant? Boka din plats redan nu! Det finns ett begränsat antal platser i caféet. Boka senast dem 14/2 på Boka Direkt

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *