fbpx

Fullsatt frukostföreläsning

Den 30 januari var det premiär för min föreläsning ”Är du redo för förändring”. Det var fullsatt och många kom fram efteråt och berättade att de blev berörda och inspirerade av min livsberättelse. Föreläsningen handlade om förändring med min egen resa som exempel på hur man kan ta sig igenom förändringar i livet. Jag delade även med mig av mina egna lärdomar, vilket uppskattades.

Jag kände mig både sårbar och modig på samma gång. Det var definitivt inte första gången som jag höll i en föreläsning om förändringar men första gången jag berättar om mina egna upplevelser. Många blev märkbart berörda och jag hade gärna haft längre tid på mig för att även svara på frågor.

Flera, som inte hade möjlighet att komma har även hört av sig och frågat om nästa föreläsningstillfälle. Min förhoppning är att ha en ny föreläsning redan under februari på Livingroom Coffee and Connection. Återkommer inom kort med datum och tid.

Under tiden får du gärna följa mig på Instagram eller Facebook, där du får följa mig som människa, coach, mamma, föreläsare och egenföretagare. Utan filter. Mitt syfte och varför här i livet är att hjälpa människor att blomstra.

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *