fbpx

Vad motiverar dig?

Så här glad känner jag mig för att jag jobbar med något som känns meningsfullt och som skänker mig glädje. Så har det inte alltid varit. Jag har haft bra jobb, fina titlar, bra lön och haft förmånen att jobba på väldigt bra företag. Samtidigt har jag längtat efter något mer. Om jag ska vara riktigt ärlig har jag aldrig känt att jag varit på rätt ställe. Inte förrän nu när jag startat mitt eget företag!

Det är först under senaste året som jag insett att det nog alltid bott en entreprenör i mig. Jag behöver utrymme för min kreativitet och för att tänka nytt. Sedan jag släppte loss den energin, poppar det plötsligt upp nya idéer och möjligheter utan att jag ens behöver anstränga mig. Det är flow på riktigt🤩

Startskottet för min egen utveckling började med att en tidigare chef ritade upp en ring och en fyrkant. Jag var ringen och organisationen fyrkanten. Han avslutade med att fråga mig om kostymen var för liten. Jag svarade inget där och då men efter mötet blev det tydligt för mig att kostymen alltid skavt.

Endast 14 procent av medarbetarna på svenska företag är motiverade på jobbet. Vad kan du göra om du tappat motivationen? Du kan börja med att fråga dig själv vad som motiverar dig, vad är dina styrkor och vad får dig att blomstra 🌸🌸🌸 Eller så kontaktar du mig 😃

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *