fbpx

Lyssnar du på ditt inre barn?

Hur ofta lyssnar du till ditt inre barn? Själv har jag haft många långa samtal med den yngre versionen av mig själv. Det är samtal som berör mitt innersta och där jag kommer i kontakt med mitt känslomässiga sår. 💔Samtalen har hjälpt mig att förstå och få en större insikt om de strategier som jag valde som barn.

Det vi behövde som barn är inte samma sak som vi behöver när vi är vuxna. Är vi inte tillräckligt närvarande och lyhörda kan vi som vuxna låta oss styras av det lilla barnets otillfredsställda behov.

Vi har alla ett litet barn inom oss. Tryck inte undan det. Välkomna barnet och omfamna det av ditt vuxna jag. När ni fått kontakt, blir det lättare att förstå hur allt hänger samman och vad du behöver göra för att leva ett liv i större harmoni. 🙏

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *