fbpx

Jag duger precis som jag är!

Jag duger precis som jag är! Hur ofta säger du det till dig själv och ger dig själv en klapp på axeln?

För att stärka dig själv behöver du börja med att älska och respektera dig själv. Självrespekten innebär att du tar fig själv på större allvar. Det hjälper dig att i större utsträckning välja det som känns bra i ❤️ och leder också till en ökad tydlighet och respekt gentemot andra.

Självrespekt visade jag mig själv häromdagen när jag gick fram till en tidigare chef och talade om att ledarskap för mig betyder att lyfta och vägleda varandra inte att trycka ned, som han gjorde för många år sedan. Hans svar var irrelevant. Det viktigaste för mig var att stå upp för mig själv och att få känna känslan jag duger som jag är. Känslan efteråt var 💪och fick mig att känna mig stolt, stark och modig.

Känner du att du har kontroll, genom att ge dig själv makten att bestämma över ditt liv istället för att jaga andras gillanden eller bekräftelse, visar du också att du är den viktigaste personen i ditt liv.

Jag tror inte att vi helhjärtat kan göra gott för andra om vi inte börjar med att älska oss själva. Först då kan vi ge kärlek från ❤️utan att alltid vänta oss något tillbaka.

Vad gör du för att lyfta dig själv?

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *