fbpx

Frågor och svar

Hur många coachingsessioner behöver jag?

Det beror helt på vad du vill ha hjälp med och önskar uppnå med samtalen. En förändring tar tid, där det oftast behövs flera samtal under en längre tid för att nå en bestående förändring. Ett riktmärke är mellan 5 – 10 coachingsessioner.

Vad är skillnad mellan ett coachingprogram och coachingpaket?

Ett coachingprogram är ett skräddarsytt och strukturerat program med längre coachingsessioner du du även får tillgång till mailstöd/telefonavstämningar mellan samtalen. Coachingpaketen är ett paket om 3, 5 eller 10 coachingsessioner. Det fungerar ungefär som ett klippkort där du köper flera sessioner till ett rabatterat pris.

Hur ofta bör jag gå?

Coachingen är en process och för att den ska få avsedd effekt, är det bra om vi ses med 2 – 3 veckors mellanrum. Går det mer än en månad finns en risk att processen stannar av. I början är det särskilt viktigt att vi träffas oftare för att komma igång.

Ska jag välja ett livs- eller karriärcoachingprogram?

Det beror helt på om du önskar hjälp med att utvecklas i din karriär eller behöver stärka dig som person. Oavsett vilket program du väljer, anpassar jag alltid min coaching så att du utvecklas i den riktning och takt som du önskar. Karriären och vårt mående hänger tätt samman. Därför inkluderar även programmen båda delarna, där jag anpassar vägledningen och innehållet efter dina önskemål och behov.

Kan jag dela upp betalningen för coachingprogrammen?

Ja, du har möjlighet att dela upp betalningen till upp tre betalningstillfällen.

Behöver jag förbereda mig inför vårt första coachingsamtal?

Det är bra om du har börjat fundera på vad du önskar ha hjälp med och önskar uppnå med samtalen.

Vad är skillnaden mellan ett ”lära-känna-samtal” och ett inledande coachingsamtal?

Ett ”lära-känna-samtal” är ett kostnadsfritt samtal online på 30 min. Ett samtal där du får möjlighet att sätta ord på var du är idag, dina förväntningar och behov och där jag berättar hur jag på bästa sätt kan hjälpa dig som coach. Det är inget coachingsamtal utan ett samtal där vi lär känna varandra för att se om vi vill inleda ett samarbete.

Ett inledande coachingsamtal är ett första längre coachingsamtal på 90 minuter, där jag bjuder på de första 30 min. Det är en kombination av ett ”lära-känna-samtal” och ett första coachingsamtal. I samtalet gör vi en närmare kartläggning av din livssituation och formulerar en riktning och målbild för samtalen. Allt för att du ska få utvecklas i den takt och riktning som du önskar.

När du bokar ditt första möte, kan du alltså välja mellan ett ”lära-känna-samtal” eller ett inledande coachingsamtal. I båda fall bjuder jag på 30 min.