fbpx

FÖRELÄSNINGAR OCH WORKSHOPS

Föreläsning “Är du redo för förändring?”

På föreläsningen delar jag med mig av min egen förändringsresa, med flykt från dåvarande Östtyskland, depression och utmattningssyndrom och hur jag hittade mitt varför, mitt ikigai. 

  • Vi kommer även prata om.
  • Vad är förändring
  • Hur skapar du dig ett meningsfullt liv
  • Varför psykosyntes?

Föreläsningen hölls den 30/1 och 19/2. Datum för ny föreläsning ännu ej satt.

Sagt om föreläsningen

”Senast jag blev starkt berörd var igår morse då jag var på en frukostföreläsning. Det vara starkt, intressant och berörde mig så att jag fick tårar i ögonen. Tackar Susann för den upplevelsen!”

”Mod är ett av mina starkaste ledord för 2020. Vill därför lyfta fram Susann som för en vecka sedan visade stort mod då hon på The Park inspirationsfrukost höll föreläsningen om sin livsberättelse och personliga resa mot förändring. Susann vågade visa sig sårbar och att visa sårbarhet kräver ofantligt mycket mod! Tack Susann, ditt mod får mig att våga ännu mera.”

”Det krävs mod att vara sårbar, och det krävs kanske även sårbarhet för att vara modig? Tack Susann för en modig föreläsning om förändring. Din livsberättelse borde bli en bok som ges ut en dag. Jag håller tummarna för att det blir så

“Tack för en härlig frukost och din inspirerande föreläsning. Jag tar med mig tankar kring förändringar och flow.”

“Tack Susann för en fin och varm start på dagen. Du bidrar med energi och värme och kvar stannar en känsla av kärlek och hopp.”

”Fantastisk, inspirerande och känsloladdad föreläsning som du inte får missa”.

“Vilken underbar morgon vi fick tillsammans. Du är verkligen strålande, modig och står för din resa och det syns. Tack för att du delar med dig.”

“Vilken fantastisk start på dagen! Tack Susann för att du delade med dig så öppet. Din historia och föreläsning berör verkligen. Många tankar och uttalanden som har hängt kvar under dagen som gett positiv energi och en större medvetenhet om min inre kompass. Tack!”

“Tack Susann för din fina och inspirerande föreläsning! Fantastiskt bra koncept med föreläsning för en lagom publik, där det också blev så lätt att prata med varandra om både smått och stort. Hoppas få komma på mer!”

“Toppenföreläsning! Inspiration och mod.”

“Went to a talk/breakfast this morning where Susann shared her very vulnerable story and that took courage. Reach out to this incredible woman and her Life and Business coaching.”

Workshop “Hitta din inre kompass

I vår snabbt föränderliga värld, blir det allt viktigare att du har din egen inre kompass som hjälper dig att navigera i en tid där ingenting längre är självklart.

Allt börjar med ditt eget varför, ditt syfte, meningen med just ditt liv. Torsdagen den 12 mars, kommer jag att bjuda in till en kreativ workshop där vi tillsammans utforskar och kartlägger din inre kompass. Det sker i en mindre grupp, om max. 12 personer.

Efter workshopen kommer du ha en större insikt om ditt syfte, ditt ikigai, och vad som är värdefullt för dig. Du kommer att ha en karta med en tydligare riktning, där du med hjälp av dina värderingar kan ta mer medvetna beslut. En inre kompass som ger dig vägledning både i ditt jobb, dina relationer och i livet i stort.

Var: Livingroom Coffee and Connection, på Rödabergsgatan 11 

När: Torsdagen den 12 mars, kl. 17.30 – 20.00

Hur: Gruppsession med visualiseringsövningar

Ta med: Ett öppet och nyfiket sinne

Pris: 390 kr (ord 490 kr) som swishas i samband med anmälan till nr 123 573 27 14 Trustworthy Communications AB

Övrigt: Det serveras té och kaffe samt frukt. För dig som önskar mat, finns det både soppa, matiga smörgåsar och sallader i caféet.

Säkra din plats genom att maila susann.sjobom@trustworthy.se

Varmt välkommen!

Säkra din plats redan idag!

Då workshopen sker i en mindre grupp, finns endast ett begränsat antal platser om max. 12 personer.  Välkommen att boka din plats genom länken till Boka direkt nedanför. Tveka inte att höra av dig med frågor antingen via mail susann.sjobom@trustworthy.se eller genom att ringa 070-919 53 42.

Varmt välkommen!

Workshop “Äg och stå för din berättelse”

För att skapa dig det liv som du önskar, behöver du börja med att äga och stå för din egen livsberättelse, åtminstone för dig själv. När du får en större insikt om vem du egentligen är och vad som har format dig, kan du göra mer medvetna och aktiva val om hur du vill fortsätta din livsresa. Du har allt du behöver. Varje steg är viktigt, hur litet det än må vara, för att ta dig i den riktning som du önskar.

Mer information kommer.

Föreläsning och workshop “Mer kärlek till dig själv och andra”

Vi är ofta bättre på att lyfta andra än oss själva. Kulturen påverkar oss en hel del men vi kan inte skylla allt på jantelagen. Hur kan du göra för att börja prata om dig själv i mer positiva termer?

Mer information kommer.

Redo att ta kontakt?

BESÖK OSS

Magnus Ladulåsgatan 3

118 65 Stockholm

KONTAKTA OSS

070-919 53 42

susann.sjobom@trustworthy.se

Skype: susann.sjobom

FÖLJ OSS