fbpx

Om mig

Människor, relationer och kommunikation har varit mitt fokus i hela mitt yrkesverksamma liv. Jag har lång erfarenhet av att coacha människor. Först som kommunikationsspecialist, där jag coachat chefer och projektledare att leda och kommunicera i förändring, och numera även som livs-, karriär och ledarskapscoach. 

Coachingen kan handla om att stärka människors tro på sig själv och sin egen förmåga till att öka motivationen för att utvecklas i sin nuvarande roll eller för att ta nästa steg i arbetslivet. Det kan även handla om en önskan om att bli en mer helhjärtad ledare.

Ger dig stöd på förändringsresan

Den röda tråden i mina tjänster är förändringar och om att ta reda på och följa sitt varför. Förändringar har även varit en stor del av mitt eget liv, som började med flykten från Östtyskland. Jag ser hela livet som en spännande resa med både både utmaningar och möjligheter. Jag har haft mina utmaningar med depression, anorexia och utmattningssyndrom (utbrändhet) och ett sökande efter mitt eget varför, mitt syfte här i livet. Det har jag hittat nu i mitt jobb som coach, föreläsare och kommunikationsspecialist. Jag älskar mitt jobb, som inte ens känns som ett jobb då jag får möjlighet att träffa och hjälpa människor.

Människan i fokus

Ibland fastnar vi och behöver vägledning för att ta oss vidare eller för att komma ur gamla spår som inte längre är så hjälpsamma. Det är då jag kommer in för att ge stöd och verktyg för att hjälpa människor och organisationer att ta sig framåt på sin förändringsresa. Jag vill vara människors bästa hejarklack, finnas där som ett stöd så att de får blomstra.  

Jag är bra på att möta människor där de är, utifrån deras förmåga och olika förutsättningar. Samtidigt är jag oerhörd driven och lösningsorienterad utan att för den delen tappa fokus på själv människan. Ju svårare utmaning, desto mer övertygad blir jag att det finns andra sätt att ta sig an förändringen, utmaningen eller vad det än gäller.

Det jag kan bidra med är mitt holistiska och strategiska tänk, där jag alltid utgår från helheten för att se hur alla delar hänger samman. För mig är det viktigt att det finns en röd tråd både när jag coachar, föreläser och i mina kommunikationsuppdrag.

Jag är beteendevetare, diplomerad coach och kommunikatör och är även utbildad i Motiverande Samtal (MI).

Mitt företag Trustworthy Communications AB följer ICF:s etiska riktlinjer, arbetar under sekretess, är registrerat för F-skatt och har ansvarsförsäkring.

Redo att ta kontakt?

BESÖK OSS

Magnus Ladulåsgatan 3

118 65 Stockholm

KONTAKTA OSS

070-919 53 42

susann.sjobom@trustworthy.se

Skype: susann.sjobom

FÖLJ OSS