fbpx

Om mig

Coachar människor och företag i förändring

Livs- och karriärcoach, beteendevetare, föreläsare och kommunikationsspecialist, som jobbat större delen av mitt liv med att coacha människor och organisationer i förändring.

Min erfarenhet sträcker sig från bank och finans, medicinteknik, bygg, IT till drivmedelsbranschen och FMCG (fast moving consumer goods). Fokus har alltid varit människor, relationer, kommunikation och ledarskap.

Coachar såväl chefer, medarbetare, arbetssökande som studerande på Universitetet och Yrkeshögskolan. Utöver det coachar jag chefer i ett ledarprogram. Jag har även haft uppdrag som jobbcoach på ett stöd- och matchningsföretag, på uppdrag åt Arbetsförmedlingen.

Ger dig stöd på förändringsresan

Den röda tråden i alla mina tjänster är förändring. Förändringar har även varit en stor del av mitt eget liv, som började med flykten från Östtyskland. Jag ser hela livet som en spännande förändringsresa med både utmaningar och möjligheter.

Jag har haft mina utmaningar med depression, anorexia och utmattningssyndrom (utbrändhet) och ett sökande efter mitt eget varför, mitt syfte här i livet.

Jag älskar mitt jobb och känner verkligen att jag hittat och följer mitt varför, min ikigai, som är att vägleda och inspirera människor att hitta sitt varför och våga följa det genom att prova nya vägar.

Hjälper människor och företag att blomstra

Jag hjälper dig att utvecklas i den riktning och takt som du önskar. Anlitar du mig, lovar jag dig att vara din bästa hejarklack från start till mål. Allt för att du ska få blomstra! 🌸 

Det fantastiska är att om människor blomstrar, bidrar det även till blomstrande företag och samhällen.

Människan i fokus

Ibland fastnar vi och behöver vägledning för att ta oss vidare eller för att komma ur gamla spår som inte längre är så hjälpsamma. Det är då jag kommer in för att ge stöd och verktyg för att hjälpa människor och organisationer att ta sig framåt på sin förändringsresa. 

Jag är bra på att möta människor där de är, utifrån deras förmåga och olika förutsättningar. Samtidigt är jag oerhörd driven och lösningsorienterad utan att för den delen tappa fokus på själva människan. Ju svårare utmaning, desto mer övertygad blir jag att det finns andra sätt att ta sig an förändringen, utmaningen eller vad det än gäller.

Utgår alltid från helheten

Det jag kan bidra med är mitt holistiska och strategiska tänk, där jag alltid utgår från helheten för att se hur alla delar hänger samman. För mig är det viktigt att det finns en röd tråd både när jag coachar, föreläser och i mina kommunikationsuppdrag.

Certifierad coach med ansvarsförsäkring

Jag är beteendevetare, diplomerad coach och kommunikatör och utbildad i Motiverande Samtal (MI). Utöver det är jag certifierad coach enligt EMCC, som är en global organisation för coacher och mentorer.

Mitt företag Trustworthy Communications AB följer EMCC globala etiska riktlinjer, arbetar under sekretess, är registrerat för F-skatt och har ansvarsförsäkring.

Redo att ta kontakt?

BESÖK OSS

Ringvägen 100

118 60 Stockholm

KONTAKTA OSS

070-919 53 42

susann.sjobom@trustworthy.se

Skype: susann.sjobom

FÖLJ OSS