fbpx

Köpvillkor

Beställning

Trustworthy Communications AB säljer tjänster som coaching, karriär- och kommunikationsrådgivning, föreläsningar och workshops. Köp av tjänster kan göras av både privatpersoner och företag. När du har köpt din tjänst, får du en bekräftelse via mail eller Boka Direkt om ditt köp avser bokning av en coachingsession. Mer utförlig information om varje tjänst, finns både i e-shop och på Boka Direkt.

Priser

Samtliga priser till privatpersoner är angivna inklusive 25 % moms.

Betalning

Är du privatperson kan du välja att betala med Klarna eller swish till nr 123 573 27 14 när du bokar en coachingsession via Boka Direkt. Beställning och betalning av tjänster som finns i e-shopen genomförs med Payson, antingen via kortbetalning eller konto.

Betalning av faktura görs till Trustworthy Communications AB bankgiro nummer 5374-7671.

Leverans

Presentkort skickas med vanlig post, med en leveranstid på ca 2 – 4 dagar.

Ångerrätt

Har du beställt en vara via internet, har du som kunde alltid ångerrätt i 14 dagar (enligt distansavtal). Detta gäller dock inte om du redan har börjat nyttja köpta tjänster som presentkort, coachingpaket eller coachingprogram. Samma sak gäller vid beställning av granskning av ditt CV, personligt brev eller genomgång av din LinkedIn profil. Återköp av tjänster kan bara ske om granskningen inte redan påbörjats.

Bokade coachingsessioner kan avbokas upp till 24 timmar innan. Avbokas tiden senare än 24 timmar sker full betalning.

Övrigt

Trustworthy Communications AB, med organisationsnummer 559217-9799, är personuppgiftsansvarig för de uppgifter som du som kund lämnar i kontakt med och vid beställning av Trustworthy Communications AB tjänster.