Karriärcoaching

– din väg till Nytt jobb eller nästa steg i din karriär

Är du arbetssökande och letar efter ett jobb eller har du tappat motivationen på ditt nuvarande jobb?

Jag hjälper dig att hitta motivationen, din inre drivkraft och vägleder dig till ett jobb eller nästa steg i din karriär. 

Tillsammans går vi igenom:

– Var du befinner dig idag

– Kartlägger dina erfarenheter och styrkor

– Dina värderingar

– Utforskar din passion

– Målet med ditt framtida jobb

– Ditt CV och personliga brev

– Din pitch

– Intervjuträning

– Verktyg 

Upplägg för coachingen

Vi börjar med ett första kostnadsfritt ”lära-känna-samtal” online på 30 minuter. Ett samtal där du berättar om var du befinner dig idag, dina förväntningar och behov och hur jag på bästa sätt kan hjälpa dig som jobbcoach och karriärcoach.

Därefter gör vi upp en plan för våra kommande möten, som ska hjälpa dig att ta de där nödvändiga stegen till ditt nästa jobb eller för att utvecklas i din karriär

Var: På mitt kontor på Kungstensgatan 59 vid Odenplan i Stockholm eller online. Allt beroende på vad som passar dig bäst 

Pris: Mellan 1150 – 1500 kr per session beroende på din livssituation och längd på sessionen. Du kan även välja ett karriärcoachingpaket.  

Här är några omdömen från några av mina klienter:

“När jag skulle börja leta efter ett nytt jobb, efter lång tid på samma bolag, hade jag svårt att se vilket värde jag skulle kunna tillföra på arbetsmarknaden. Susann fick mig att förstå, att min erfarenhet och mina kunskaper är otroligt värdefulla oberoende bransch. Susann hjälpte mig att förstå och fick mig att börja prata om mina styrkor. Efter våra sessioner, känner jag mig betydligt mer stärkt och redo för att ta steget till nästa jobb.”

“Jag ville testa coachning för att jag ville ha karriärrådgivning. Men det visade sig bli en coachning av flera delar i livet. Det har gett mig ett tydligare fokus och verktyg att fatta “rätt beslut”. Jag är så tacksam och glad för att ha fått med mig detta.”

“Susann är klok, proffsig och generös. Hon har gett mig många insikter och lärdomar som jag kommer ta med mig hela livet. Jag skulle rekommendera alla att ta del av hennes råd och vägledning.” 

Varmt välkommen!

Om Susann Sjöbom Steiger

Jag är livs- och karriärcoach, beteendevetare, föreläsare och kommunikatör, som jobbat större delen av mitt liv med att coacha människor och organisationer i förändring.

Utöver det coachar jag chefer i ett ledarprogram och studenter på yrkeshögskolan och gymnasiet.

Jag har även jobbat som jobbcoach på ett stöd- och matchningsföretag, på uppdrag åt Arbetsförmedlingen. 

Jag älskar mitt jobb och känner verkligen att jag följer mitt varför, min ikigai, som är att vägleda och inspirera människor att hitta och våga följa för att hitta sin rätta plats på jobbet och livet i stort.

Är vi på rätt ställe, hjälper det oss att blomstra och bidrar till att även människorna omkring oss blomstrar.

Får dig att blomstra

Jag hjälper dig att utvecklas i den riktning och takt som du önskar. Anlitar du mig, kan jag lova dig att vara din bästa hejarklack från start till mål.

Jag vägleder och coachar dig på vägen till ditt nästa jobb samtidigt som jag stärker din tilltro till din egen förmåga. Allt för att du ska få blomstra! 🌸