fbpx

Karriärcoaching vägen till nytt jobb

Eller nästa steg i din karriär

Har du tappat motivationen på ditt nuvarande jobb och funderar på vad som kan vara nästa steg i din karriär? Ett nytt jobb, yrke, utbildning eller kanske att starta eget?

Det kan även handla om att du vill skapa dig ett hållbart arbetsliv, där du har kvar energi när du kommer hem.

Oavsett vad, kan jag hjälpa dig att skapa större klarhet över ditt varför och dina drivkrafter. Allt för att du ska hitta ett jobb som får dig att blomstra.

Tillsammans går vi igenom:

  • Var du befinner dig idag
  • Kartlägger dina erfarenheter och styrkor
  • Utforskar dina utvecklingsområden
  • Dina värderingar
  • Utforskar din passion
  • Målet med ditt jobb och karriär
  • Ditt CV och personliga brev
  • Din pitch
  • Intervjuträning
  • Verktyg 

Upplägg

Vi börjar med ett första samtal, där du berättar vad du önskar hjälp med och jag delar med mig av hur jag på bästa sätt kan hjälpa dig som karriärcoach och livscoach.

Bestämmer du dig för att anlita mig, formulerar vi sedan en plan för våra kommande samtal. Du kan välja mellan att boka enskilda coachingsessioner eller teckna ett karriärcoachingprogram. Det finns även möjlighet att köpa ett presentkort.

Var:  Kungstensgatan 59 vid Odenplan i Stockholm eller online, beroende på vad som passar dig bäst.

Pris: Mellan 1 200 – 1 600 kr per session för privatpersoner, beroende på längden på session.

Så här säger mina klienter:

“I våra samtal har vi arbetat med helheten. Vi började med min bakgrund, mitt varför som grund för att sedan jobba vidare med CV, personligt brev och intervjuträning. Att ringa in mitt varför underlättade jobbsökandet eftersom jag då kunde exkludera företag som inte passade min kravprofil.

Jag tar med mig inspirerande och lärorika samtal med en engagerad  Susann. Det kändes tryggt att ha med dig på hela resan mot ett nytt jobb.”

“När jag skulle börja leta efter ett nytt jobb, efter lång tid på samma bolag, hade jag svårt att se vilket värde jag skulle kunna tillföra på arbetsmarknaden. Susann fick mig att förstå, att min erfarenhet och mina kunskaper är otroligt värdefulla oberoende bransch. Susann hjälpte mig att förstå och fick mig att börja prata om mina styrkor. Efter våra sessioner, känner jag mig betydligt mer stärkt och redo för att ta steget till nästa jobb.”

“Jag ville testa coachning för att jag ville ha karriärrådgivning. Men det visade sig bli en coachning av flera delar i livet. Det har gett mig ett tydligare fokus och verktyg att fatta “rätt beslut”. Jag är så tacksam och glad för att ha fått med mig detta.

Om Susann Sjöbom Steiger

Jag är karriärcoach, samtalsterapeut, beteendevetare, föreläsare och organisationskonsult, som jobbat större delen av mitt liv med att coacha människor och organisationer i förändring.

Min erfarenhet sträcker sig från bank och finans, life science, bygg, IT till drivmedelsbranschen, FMCC och byråvärlden. Några av företagen jag jobbat på är bl.a. Nordea, SEB, Preem, Ericsson, Pernod Ricard och Skatteverket.

I mitt jobb coachar jag såväl chefer som medarbetare, individuellt och i grupp. Jag har en gedigen verktygslåda när det gäller att vägleda människor i förändring.

Utöver det coachar jag även chefer i ett ledarprogram.  Jag har även jobbat som jobbcoach på ett stöd- och matchningsföretag, på uppdrag åt Arbetsförmedlingen samt coachat studenter på YH-utbildningar och gymnasiet.

Jag älskar mitt jobb och följer mitt varför, min ikigai; att vägleda och inspirera människor att hitta och följa sitt varför genom att våga prova nya vägar.

Får dig att blomstra

Jag hjälper dig att utvecklas i den riktning och takt som du önskar. Anlitar du mig, lovar jag att vara din bästa hejarklack och stöttepelare från start till mål. Allt för att du ska blomstra. 🌸


Är du redo för att blomstra? Boka ett första möte eller skicka en förfrågan här nedanför. Jag ser fram emot att höra från dig!