ÄR DU REDO FÖR FÖRÄNDRING?

Vi hjälper människor och företag att blomstra
KONTAKTA OSS

TJÄNSTER

Vi erbjuder en palett av tjänster som coaching, föreläsningar, workshops och kommunikation som bidrar till att stärka individer, grupper och företag på sin förändringsresa.

COACHING

Stärker individers drivkrafter och förmåga att navigera i vår snabbt föränderliga värld genom vägledning, inspiration och handfasta verktyg.

KOMMUNIKATION

Kommunikation som omvandlar det komplexa till något enkelt som alla förstår, bidrar till att ni får med er fler på förändringsresan.

FÖRELÄSNINGAR

Föreläsningar och workshops som inspirerar till att öppna dörrar och prova nya vägar framåt. Vi finns med på hela resan.

OM MIG

Människor, relationer, ledarskap och kommunikation har varit mitt fokus i hela mitt yrkesverksamma liv. Först som kommunikationsspecialist, där jag coachat chefer och projektledare i förändring. Numera även som ledarskaps-, karriär- och livscoach, där jag vägleder och inspirerar individer och grupper att hitta nya vägar. Min mission är att hjälpa människor och företag att blomstra. Allt börjar med vårt eget varför. 

COACHINGprogram och paket

För dig som redan är fast besluten om att göra en förändring, antingen i ditt arbets- eller privatliv, har jag tagit fram ett antal coachingprogram och paket som är anpassade efter den förändring som du önskar uppnå. Du kan även boka enskilda coachingsessioner. Allt beroende på dina behov och livssituation. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev