Karriärcoaching

– din väg till Nytt jobb eller nästa steg i din karriär

Har du tappat motivationen på ditt nuvarande jobb och funderar på vad som kan vara nästa steg i din karriär? Ett nytt jobb, yrke, utbildning eller kanske att starta eget?

Oavsett vad, kan jag hjälpa dig att skapa större klarhet över ditt varför och dina drivkrafter. Allt för att du ska hitta en plats i arbetslivet som får dig att blomstra. 

Tillsammans går vi igenom:

– Var du befinner dig idag

– Kartlägger dina erfarenheter och styrkor

– Dina värderingar

– Utforskar din passion

– Målet med ditt jobb och karriär

– Ditt CV och personliga brev

– Din pitch

– Intervjuträning

– Verktyg 

Upplägg för coachingen

Vi börjar med ett inledande coachingsamtal på 90 min, där jag bjuder på de första 30 min. Ett första samtal, där du får sätta ord på var du befinner dig idag, dina förväntningar och behov och där jag delar med mig av hur jag på bästa sätt kan hjälpa dig som karriärcoach. 

Tillsammans formulerar vi sedan en plan för våra kommande möten, som ska hjälpa dig att ta de där stegen till ditt jobb eller nästa steg i din karriär

Var: På mitt kontor på Kungstensgatan 59 vid Odenplan i Stockholm eller online, beroende på vad som passar dig bäst 

Pris: Mellan 1150 – 1850 kr per session beroende på din livssituation och längd på sessionen. Du kan även välja ett av mina coachingprogram eller ett presentkort.  

Här är några omdömen från några av mina klienter:

”I våra samtal har vi arbetat med helheten. Vi började med min bakgrund, mitt varför som grund för att sedan jobba vidare med CV, personligt brev och intervjuträning. Att ringa in mitt varför underlättade jobbsökandet eftersom jag då kunde exkludera företag som inte passade min kravprofil.

Jag tar med mig inspirerande och lärorika samtal med en engagerad  Susann. Det kändes tryggt att ha med dig på hela resan mot ett nytt jobb.”

”När jag skulle börja leta efter ett nytt jobb, efter lång tid på samma bolag, hade jag svårt att se vilket värde jag skulle kunna tillföra på arbetsmarknaden. Susann fick mig att förstå, att min erfarenhet och mina kunskaper är otroligt värdefulla oberoende bransch. Susann hjälpte mig att förstå och fick mig att börja prata om mina styrkor. Efter våra sessioner, känner jag mig betydligt mer stärkt och redo för att ta steget till nästa jobb.”

“Jag ville testa coachning för att jag ville ha karriärrådgivning. Men det visade sig bli en coachning av flera delar i livet. Det har gett mig ett tydligare fokus och verktyg att fatta “rätt beslut”. Jag är så tacksam och glad för att ha fått med mig detta.”

Varmt välkommen!

Om Susann Sjöbom Steiger

Jag är livs- och karriärcoach, beteendevetare, föreläsare och kommunikationsspecialist, som jobbat större delen av mitt liv med att coacha människor och organisationer i förändring.

Min erfarenhet sträcker sig från bank och finans, life science, bygg, IT till drivmedelsbranschen och FMCC. Några av företagen jag jobbat på är bl.a. Nordea, SEB, Preem, Ericsson, Pernod Ricard och Skatteverket.

Jag har även jobbat som jobbcoach på ett stöd- och matchningsföretag, på uppdrag åt Arbetsförmedlingen.

I mitt jobb coachar jag såväl chefer som medarbetare, individuellt och i grupp. Jag har en gedigen verktygslåda när det gäller att vägleda människor i förändring. Utöver det coachar jag även chefer i ett ledarprogram. 

Får dig att blomstra

Jag hjälper dig att utvecklas i den riktning och takt som du önskar. Anlitar du mig, kan jag lova dig att vara din bästa hejarklack från start till mål.

Jag vägleder och coachar dig på vägen till ditt nästa jobb samtidigt som jag stärker din tilltro till din egen förmåga. Allt för att du ska få blomstra! 🌸