fbpx

Coaching

Coaching i livets alla skeden

Jag erbjuder coachning och vägledning i livets olika skeden. Mitt fokus är att du ska känna dig trygg, sedd och lyssnad på samtidigt som du utvecklas i den riktning och takt som du önskar.

Efter varje möte är min förhoppning att du fått med dig nya insikter, inspiration och handfasta verktyg, som gör att du går därifrån med en upplyftande känsla.

Hjälper dig nå den förändring du önskar

Du kanske står inför en förändring, befinner dig i en utmanande situation eller bara behöver någon att bolla med? Det kan även handla om att du längtar efter större meningsfullhet, livsglädje eller ett nytt jobb. Eller att du behöver någon som utvecklar teamet, så att ni som företag nå nya höjder.

Oavsett vad, är jag säker på att coachingen är hjälpamt och bidrar till större klarhet i ditt liv. Syftet med coachingen är att ge dig vägledning, inspiration och mod som hjälper dig upptäcka och prova nya vägar framåt.

Tillsammans utforskar vi var du befinner dig idag och vad du innerst inne längtar efter. Du som klient bestämmer agendan och temat för coachingen. Min roll är att vägleda dig på bästa sätt och dela med mig av verktyg för att du ska nå den förändring som du önskar.

Holistisk coaching

Coachingen, som jag erbjuder, baseras på psykosyntes. Det är en en mer djupgående coaching som har ett holistiskt synsätt på människan, där våra möjligheter till utveckling ses som obegränsade.

Psykosyntes är ett förhållningssätt som ser människan som en palett med regnbågens alla färger som står till vårt förfogande. Vi är inte bara si eller så utan har helt enkelt inte fått utveckla olika kvaliteter eller förmågor som finns inom oss och som väntar på att upptäckas.

Hitta din ikigai

I vår snabbt föränderliga och alltmer oförutsägbara värld blir det även allt viktigare att ha sin inre kompass för att kunna leda sig själv.

Ett sätt att hitta sin riktning är att ta reda på sitt varför, sin ikigai, som är något som jag använder mig av i min coachning. Vet du ditt varför, kommer det bidra till att livet känns mer meningsfullt

Coaching som stärker hela dig

Som livscoach och karriärcoach, erbjuder jag coaching som stärker hela dig.

Det kan handla om att du vill:

 • Öka medvetenheten om din drivkraft, ditt varför och din potential
 • Förbättra relationen till dig själv och andra
 • Hitta/skapa den bästa versionen av dig själv – ditt varför
 • Stärka din självkänsla
 • Känna mer livsglädje
 • Ta nästa steg i din karriär
 • Hitta ett nytt jobb
 • Bli en bättre ledare
 • Hitta en bättre balans mellan arbete och fritid
 • Förbättra din hälsa

Upplägg för coachingen

Vi börjar med ett första kostnadsfritt “lära-känna-samtal” online på 30 minuter. Ett samtal där du berättar om dina förväntningar och behov och där jag delar med mig av hur jag jobbar som coach och hur jag skulle kunna hjälpa dig. Därefter gör vi upp en plan för våra kommande samtal.

För att jag ska kunna hjälpa dig på bästa sätt, är det bra om vi:

 • Ses varannan eller var tredje vecka
 • Sätter mål och syfte för coachingen tidigt i processen
 • Hemuppgifter mellan varje träff
 • Har löpande avstämningar under processen

Naturligtvis kan vi även ses varje vecka. Allt beroende på dina önskemål och behov.

Coachingen kan även genomföras på engelska eller tyska.

På Söder, online eller ditt företag

Jag coachar både individer och team på mitt kontor på Ringvägen 100, plan 10, vid Skanstull i Stockholm, online eller på ditt företag. Du väljer vad som passar dig bäst.

Så hittar du hit

Enklaste vägen till mitt kontor på Ringvägen 100, om du åker kommunalt, är tunnelbanan till Skanstull. Mitt kontor ligger i samma hus som Blodgivarcentralen, till höger om Åhléns.

Hur du bokar

Som privatperson, kan du boka en tid med mig på Boka Direkt.

Är du företag, är du varmt välkommen att kontakta mig på mail susann.sjobom@trustworthy.se eller 070-919 53 42 om du vill veta mer eller önskar en offert. 

Jag ser fram emot att träffa dig!

Pris

Pris enligt gällande prislista, mellan 900 till 1500 kr, beroende på om du är privatperson, arbetssökande eller studerande och längden på session. Varje session är mellan 60 eller 90 min.

Du kan välja mellan att boka separata coachingsessioner eller köpa ett coachingpaket, se prislista . Eller välj bland mina olika karriärtjänster som genomgång av CV, personligt brev eller din LinkedIn-profil. Det finns även möjlighet att köpa ett presentkort på valfritt belopp.

Är du företag, kontakta mig gärna för en offert.

Information om covid-19

Jag tar emot nya och gamla kunder på Ringvägen 100. Rummet som vi träffas i är rymligt så att vi kan mötas och hålla ett säkert avstånd på 2 m för minska risken för covid-19.

Jag följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer, som innebär att jag:

 • Försöker boka fysiska möten i möjligaste mån utanför rusningstid för att inte belasta kollektivtrafiken i onödan
 • Inte tar i hand när jag hälsar på mina klienter
 • Bara träffas om vi båda är friska och utan symtom
 • Städar och desinficerar alla hårda ytor efter varje möte

Naturligtvis går det även bra att ses online. Det viktigaste är att du känner dig trygg. 

Referenser

Här kan du läsa omdömen från några av mina coachingklienter.

Redo att boka?

BESÖK OSS

Ringvägen 100

118 60 Stockholm

KONTAKTA OSS

070-919 53 42

susann.sjobom@trustworthy.se

Skype: susann.sjobom

FÖLJ OSS