fbpx

Coaching

Coaching i livets alla skeden

Jag erbjuder coachning och vägledning i livets olika skeden. Mitt fokus är att du ska känna dig trygg, sedd och lyssnad på samtidigt som du utvecklas i den riktning och takt som du önskar.

Efter varje möte är min förhoppning att du fått med dig nya insikter, inspiration och handfasta verktyg, som gör att du går därifrån med en upplyftande känsla.

Hjälper dig nå den förändring du önskar

Du kanske står inför en förändring, befinner dig i en utmanande situation eller bara behöver någon att bolla med? Det kan även handla om att du längtar efter större meningsfullhet, livsglädje eller ett nytt jobb. Eller att du behöver någon som utvecklar teamet, så att ni som företag nå nya höjder.

Oavsett vad, är jag säker på att coachingen är hjälpamt och bidrar till större klarhet i ditt liv. Syftet med coachingen är att ge dig vägledning, inspiration och mod som hjälper dig upptäcka och prova nya vägar framåt.

Tillsammans utforskar vi var du befinner dig idag och vad du innerst inne längtar efter. Du som klient bestämmer agendan och temat för coachingen. Min roll är att vägleda dig på bästa sätt och dela med mig av verktyg för att du ska nå den förändring som du önskar.

Holistisk coaching

Coachingen, som jag erbjuder, baseras på psykosyntes. Det är en en mer djupgående coaching som har ett holistiskt synsätt på människan, där våra möjligheter till utveckling ses som obegränsade.

Psykosyntes är ett förhållningssätt som ser människan som en palett med regnbågens alla färger som står till vårt förfogande. Vi är inte bara si eller så utan har helt enkelt inte fått utveckla olika kvaliteter eller förmågor som finns inom oss och som väntar på att upptäckas. 

Hitta din ikigai 

I vår snabbt föränderliga och alltmer oförutsägbara värld blir det även allt viktigare att ha sin inre kompass för att kunna leda sig själv.

Ett sätt att hitta sin riktning är att ta reda på sitt varför, sin ikigai, som är något som jag använder mig av i min coachning. Vet du ditt varför, kommer det bidra till att livet känns mer meningsfullt.

Coaching som stärker hela dig

, ärbestäSom livscoach, karriär- och jobbcoach och ledarskapscoach, erbjuder jag coaching som stärker hela dig.

Det kan handla om att du vill:

 • Öka medvetenheten om din drivkraft, ditt varför och din potential
 • Förbättra relationen till dig själv och andra
 • Hitta dig själv – ditt varför
 • Stärka din självkänsla
 • Känna mer livsglädje
 • Ta nästa steg i din karriär
 • Hitta ett nytt jobb
 • Bli en bättre ledare
 • Hitta en bättre balans mellan arbete och fritid
 • Förbättra din hälsa

Upplägg för coachingen

Vi börjar med ett första kostnadsfritt “lära-känna-samtal” online på 30 minuter, där vi pratar om var du befinner dig idag, dina förväntningar och behov och hur jag kan hjälpa dig som coach. Därefter gör vi upp en plan för våra kommande samtal.

Har du redan nu en specifik fråga eller något som du önskar vägledning kring, kan du istället välja att boka ett inledande samtal på 90 min, där jag bjuder på de första 30 minuterna. 

För att jag ska kunna hjälpa dig på bästa sätt, är det bra om vi:

 • Ses varannan eller var tredje vecka 
 • Sätter mål och syfte för coachingen tidigt i processen
 • Hemuppgifter mellan varje träff
 • Löpande avstämningar längs processen

Naturligtvis kan vi även ses varje vecka. Allt beroende på dina önskemål och behov.

På Söder eller i Vasastan

Jag coachar individuellt eller i grupp, på coworkingkontoret The Park Södra på Magnus Ladulåsgatan 3 eller på coachingcaféet Livingroom, på Rödabergsgatan 11, online eller på ditt företag. Du väljer vad som passar dig bäst.

Hur du bokar

Som privatperson, kan du boka en tid med mig på Boka Direkt

Är du företag, är du varmt välkommen att kontakta mig på mail susann.sjobom@trustworthy.se eller 070-919 53 42 om du vill veta mer eller önskar en offert. 

Jag ser fram emot att träffa dig!

Pris

Pris för coachingen är 900 kr för 60 minuter i bokat rum. Online är reducerat till 800 kr tom 31/12 2020 pga coronapandemin. Pris är inklusive moms för privatpersoner. För företag tillkommer 25 procent moms.

Du kan välja mellan att boka separata sessioner eller något av mina olika coachingtjänster och paket. Det finns även möjlighet att köpa ett presentkort på valfritt belopp.

Referenser

Här kan du läsa omdömen från några av mina coachingklienter.

BESÖK OSS

Magnus Ladulåsgatan 3

118 65 Stockholm

KONTAKTA OSS

070-919 53 42

susann.sjobom@trustworthy.se

Skype: susann.sjobom

FÖLJ OSS