fbpx

COACHING

Coaching i livets alla skeden

Jag erbjuder coachning och vägledning i livets olika skeden. Mitt fokus är att du ska känna dig trygg, sedd och lyssnad på samtidigt som du utvecklas i den riktning och takt som du önskar.

Efter varje möte är min förhoppning att du fått med dig nya insikter, inspiration och handfasta verktyg, som gör att du går därifrån med en upplyftande känsla.

Hjälper dig nå den förändring du önskar

Du kanske står inför en förändring, befinner dig i en utmanande situation eller bara behöver någon att bolla med? Eller någon som ger dig stöd, hjälper dig vidga ditt perspektiv eller underlättar vägen till ditt nästa jobb?

Oavsett vad, är jag säker på att coachingen kan vara hjälpsamt för dig. Syftet med coachingen är att ge dig vägledning, inspiration för att hjälpa dig hitta nya vägar.

Tillsammans utforskar vi var du befinner dig idag och vad du innerst inne längtar efter. Du som klient bestämmer agendan och temat för coachingen. Min roll är att vägleda dig på bästa sätt och dela med mig av verktyg för att du ska nå den förändring som du önskar.

Hitta din ikigai

I vår snabbt föränderliga och alltmer oförutsägbara värld blir det även allt viktigare att ha sin inre kompass för att kunna leda sig själv.

Ett sätt att hitta sin riktning är att ta reda på sitt varför, sin ikigai, som är något som jag använder mig av i min coachning. Vet du ditt varför, kommer det bidra till att livet känns mer meningsfullt.

Holistisk coaching

Coachingen, som jag erbjuder, baseras på psykosyntes. Det är en en mer djupgående coaching som har ett holistiskt synsätt på människor, där våra möjligheter till utveckling ses som obegränsade.

Psykosyntes är ett förhållningssätt som ser människan som en palett av regnbågens alla färger som står till vårt förfogande. Vi är inte bara si eller så utan har helt enkelt inte fått utveckla olika kvaliteter eller förmågor som finns inom oss, som väntar på att upptäckas. 

Coachingen kan handla om att du vill

 • Öka medvetenheten om din drivkraft, ditt varför och din potential
 • Förbättra relationen till dig själv och andra (partner, vänner, kollegor)
 • Stärka din självkänsla
 • Känna mer livsglädje
 • Ta nästa steg i din karriär
 • Hitta ditt nästa jobb
 • Bli en bättre ledare
 • Hitta en bättre balans mellan arbete och fritid
 • Förbättra din hälsa

Upplägg för coachingen

Vi börjar med ett första kostnadsfritt “lära-känna-samtal” online på 30 minuter, där vi pratar om var du befinner dig idag, dina förväntningar och behov och hur jag kan hjälpa dig som coach. Därefter gör vi upp en plan för våra kommande samtal.

För att jag ska kunna hjälpa dig på bästa sätt, är det därför bra om vi:

 • Ses varannan eller var tredje vecka 
 • Sätter mål och syfte för coachingen tidigt i processen
 • Hemuppgifter mellan varje träff
 • Löpande avstämningar längs processen

Pris

Pris för coachingen är 900 kr för 60 minuter i bokat rum. Online är tills vidare reducerat till 800 kr pga coronapandemin. Pris är inklusive moms för privatpersoner. För företag tillkommer 25 procent moms.

Det finns även presentkort på valfritt belopp och olika coachingtjänster och paket att välja på.

Var och när

Jag coachar både individuellt eller i grupp, på coworkingkontoret The Park Södra på Magnus Ladulåsgatan 3 och på Blåklintsvägen 12A i Trångsund, telefon eller online. Du väljer vad som passar dig bäst.

Hur du bokar

Som privatperson, kan du boka en tid med mig på Boka Direkt, se länk nedanför. 

Är du företag, är du varmt välkommen att kontakta mig på susann.sjobom@trustworthy.se eller 070-919 53 42 om du vill veta mer eller önskar en offert. 

Jag ser fram emot att träffa dig!

Referenser

Här kan du läsa omdömen från några av mina coachingklienter.

Magnus Ladulåsgatan 3

Blåklintsvägen 12A

BESÖK OSS

Magnus Ladulåsgatan 3

118 65 Stockholm

KONTAKTA OSS

070-919 53 42

susann.sjobom@trustworthy.se

Skype: susann.sjobom

FÖLJ OSS